Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Bonilla firade tre år igår

Väntade att få se Bonilla här på loggen igår, även fast hon slutade efter mig så har hon varit en av de som gjort att jag inte gett upp, har varit tillräckligt att veta att det finns fler som går genom samma saker och att man inte vill släppa förbi (tävlingsdjävulen kryper fram). Stort grattis och tack för att du funnits där.

Kommentarer

Underbart med er som kommit

Underbart med er som kommit så långt ifrån beroendet, GRATTIS till er båda! Letade efter ditt förra inlägg och såg att du flyttat det, (undrar lite varför?), men, ja det är ju så som du säger, att hälsan är viktigare än att möjligen få den där lilla njutningen. Ha det fortsatt fint.

Ja, varför jag flyttade

Ja, varför jag flyttade inlägget, hmm, var nog för att jag inte var ute efter något tyck synd om mig inlägg, som det kändes när jag läste i efterhand. Var mer ute efter att förklara vilka vinster man kan göra när man inte röker. För det är inte så säkert att det skulle gått lika bra om jag rökt.

Jag uppfattade inte det som

Jag uppfattade inte det som något, tycka synd......Bara att det var något du ville berätta om och helt relevant tycker jag. Den krassa verkligheten finns ju, och ciggen är inget att leka med, även om vi kanske trodde det när vi började en gång. Ha det bra och var rädd om dig!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se