Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

100 dagar tobaksfritt och snöänglar

100 dagar tobaksfritt =25 paket á 45 gram x 175 kr = 4375kr ej förbrukade pengar och 1 kilo och 125 gram tobak som inte rullats cigaretter av och rökts upp. Det är inte illa, men man kan ju verkligen hålla sig för skratt om man tänker på alla de 42 åren. Nej,nej; här vill vi inte veta mer. BARA BLICKA FRAMÅT!
Är glad att vara så här långt på väg men firar inte som jag hade tänkt. Jag fick sorgebud igår, min käraste väninna är inte längre med och jag är jätteledsen.
Hade gjort snöänglar i skogen på krönet av backen hela veckan. Legat på rygg och blickat upp i trädkronor och himmel tills kylan började tränga igenom. Igår gjorde jag en till, riktigt fin.
Så nu är det väl att knata på, äta dagar, se upp för sprickor och annat snubbelverk, sy mina kaoslappar, hänga på loggen och försöka med lite vardag kanske. Kämpa på ni alla som vill bli rökfria!

Kommentarer

Första av allt, beklagar din

Första av allt, beklagar din sorg.......
Du har HELT rätt inställning - framåt, framåt och åter framåt:)
Att se tillbaka och fundera på hur mycket man rökt upp, ger ju ingenting. Gjort är gjort och nu kan det bara bli bättre:) Grattiskramar till dej och fortsatt lycka till!!

Tack,tack. Kram tillbaka.

Tack,tack. Kram tillbaka.

Beklagar verkligen din

Beklagar verkligen din förlust! Det är tufft!!
Men...Du har passerat genom pärleporten och jag har missat att gratta dig!
Så här kommer nu ett stort och varmt grattis till detta stora delmål!
Ibland kommer det dagar som man bara måste genomleva på nåt vis, men det blir bättre och bättre!

Kramar

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se