Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

87 dagar and still going strong

Igår rökte jag inte och snusade 4 prillor.
Humör nu: Varken bra eller dåligt.

87 dagar och det rullar på! Ibland får jag röksug och tänker att va sjutton jag åker o köper ett paket och röker någon, det är ändå ingen som ser. Men som tur är går det över fort. Känner mig dock fortfarande lit nedstämd och väldigt trött. Att bo själv är en omställning. Trodde jag bara skulle njuta men det är lätt att bara bli helt passiv o inte göra något. Inget kul att laga middag bara till sig själv så jag slarvar en hel del. Tur jag har jobbet som gör att jag kommer upp ur sängen varje dag och som får mig att må bra och äta och prestera och skratta! Inatt sover grabben hos en kompis så jag ska roa mig med att sy upp gardiner och montera upp rullgardiner. Har planterat om mina blommor också!

Kör hårt där ute! Livet utan cigg är bäst!!

Kommentarer

Hej, sportbilen! Vad duktig

Hej, sportbilen! Vad duktig du är och snart kommer svarta hålet (om du har otur) och jag sätter redan nu ut jättevarningsskylt : HALLO! Här är den smala vägen! Inte in i gropen som är full av något rökbart, men är en fälla!
Även jag har sådana ideer att man faktiskt skulle kunna köpa en ask och ta några eller någon trevlig rökdag, det går ju att fortsätta rökfriheten efteråt - HAHAHA!
Den har vi hört hur många gånger som helst, många har provat, ingen har klarat att låta det stanna vid en ask, om någon vecka blir det en till och snart blir det då dags för en ny fräsch rökfriperiod. Jag har t.o.m. övervägt att bli periodare - dödfödd tanke,jag vet att det blir 5 års rökning och 1 års rökfrihet och det är ju inte det som vi är ute efter. Nejdå, sportbilen, vi segar på som vi gjorde hittills och om två år, kanske redan efter ett år (jag har rökt så länge att det tar längre tid för mig, har jag insett) är vi på säker mark och kan gå in i vilken butik som helst utan att snegla på en viss hylla. Kör på, att bo själv i eget hus vänjer man sig rätt fort, tro mig.
Snyggt med nya gardiner. Kram, Gesine

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se