Problem med att era inlägg hamnar i SPAMfiltret?

Hej! Gott Nytt År till er alla här på Sluta-Röka-Loggen! Vad roligt att ni är så många som använder denna tjänst. Vi vet att det är problem med att många av era inlägg hamnar i spamfiltret istället för att släppas igenom som det ska. En orsak kan vara att olika tecken, som citattecken, smileys och den typen av tecken inte gillas av den här loggen tyvärr. Så försök att tänka på det när ni postar något, att i princip bara använda vanliga bokstäver. Punkt och komma, frågetecken och utropstecken går bra men inga glada gubbar! Vi jobbar på att under 2015 inrätta loggen i ett mycket bättre och mer flexibelt system så vi ska få bukt med dessa krångliga problem. Men året har bara börjat och vi är inte i mål med det ännu.

Vänliga hälsningar
Sluta-Röka-Linjen

Kommentarer

Det finns en vanlig orsak

Det finns en vanlig orsak till:
När man skriver ett inlägg eller en kommentar och klickar på Skicka, så kan det titt som tätt ta ovanligt lång tid för servern att spara det. Om man då är ivrig så klickar man igen och igen, och vips så slår spamfiltret till och ditt IP-nummer blir blockerat. Galet.

Har fortfarande

Har fortfarande inloggningsproblem - måste skapa nytt lösen/engångsinloggning varje gång...Oerhört frustrerande nu när jag bara är på dag 2 av mitt rökstopp o mår skitdåligt...

Hej! Jag kan inte logga in

Hej!
Jag kan inte logga in annat än med engångslogg - kan jag få hjälp med detta! Är i början av mitt sluta röka liv o går ofta in på loggen

Hej superadmin! jag har löst

Hej superadmin!
jag har löst mitt inloggningsproblem - det berodde på mig själv och min klantighet/ouppmärkasamhet!!! Vore ju kul att få nån respons från denna superadmin!!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se