Stort bakslag...

Igår rökte jag 4 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Köpte cigaretter idag... Köpte cigaretter här om dan oxå. Då rökte jag ca 5 stycken sen slängde jag paketet. Jag vet inte ens varför. Egentligen vill jag ju inte röka. Jag vill verkligen inte! Så varför gör jag det??
För att något som jag inte riktigt vet vad går emot mig? Känns som mina semester planer blir inget av. Kanske är det därför. Jag vet inte. Känner mig ensam fast jag inte är det. Eller....?
Jag måste hitta tillbaka till där jag var för 1 månad sen. Men hur hittar jag tillbaka. Jag måste nog börja om på nytt med plåstren. Måste bara lyckas ta mig till affären och köpa.
Jag vill ju visa att jag kan.
Jag vill visa att jag är duktig.
Men just nu är det bara.... Stor suck!!

Kommentarer

Hejsan Hanna! Du och jag har

Hejsan Hanna! Du och jag har ju kommit lika långt,, läs och skriv här på bloggarna, du kommer att se att du inte är ensam. Du har ju gjort fler rökfriadagar så räkna det istället. Be om hjälp på slutarökalinjen, välj det slutarökamedel som passar dig. Massor av peppiskramar från Liselott

Blev så för mig. Kände

Blev så för mig. Kände mig nedstämd, tyckte inte det var särskilt roligt. Vad blev det jo en cigg...till och från. Sen var det kört. Har gått drygt två veckor nu, men nu åker plåster på igen. Börjar om från början.
Var snäll mot dig själv. Se detta som en lärpenning. Lycka Till!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se