Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Snart är det dags!

Igår rökte jag 19 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Jag har inte slutat än. Mitt stoppdatum är det klassiska 1 januari. Det som har skett flera gånger om tidigare. I sjutton år har jag rökt. Cigaretten har varit och är min trogna följeslagare. Känns lite som att göra slut när man ska försöka sluta röka. På något sätt den senaste tiden har jag tappat mer och mer lusten att röka. Kommer på mig själv att "detta ger mig ju inget längre". Kicken som jag fick förut har ebbats av genom åren. Vet inte varför. Men det är inget att sörja över, det kan ju göra det lättare för mig.

Okej, jag är totalt oförberedd. Trots att jag hade detta datum framför mig ett tag. Jag har ett paket oöppnat redan här hemma. Har inte trappat ner, har inte köpt in något nikotinersättningspreparat eller något sånt. Jag kör på, försöker med ren vilja. Dock ska jag undersöka "sluta röka"-appar.

Jag passar på att applådera alla er som har slutat röka tidigare och även applådera för oss som ska försöka sluta och även för dem som går i tankarna på att sluta röka. Gott Nytt År!

Kommentarer

GRATTIS till beslutet om din

GRATTIS till beslutet om din första rökfria dag! och välkommen hit!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se