Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

7 rökfria veckor!

Igår rökte jag inte och snusade 5 prillor.

Idag är det 7 veckor sedan jag bröt upp med mina camel blå, Jag har även alltid snusat på sidan om av rökningen. Vilket jag självklart lade till efter mitt rökstopp det började oskyldigt med 1 - 2 prillor per dag, nu skullle jag kunna tippa på att jag är uppe i 5 - 6 prillor per dag. Jag kände panik och kaos över julafton, blev en hel den prillor den dagen.

Samtidigt med snuset känner jag inget måste utan känner mig stark sen jag slutade och kämpar mot mina hjärnspöken!

Fick slut på mitt snus igår, och har gått över på min onico dosa, jag mår så¨jävla pissigt idag, ångesten från helvetet, min sambo som fortfarande röker lämnar cigarretter överallt i hela huset. Känns dagligen som jag prövas, men jag är stark, jag vill inte röka. Det gör ont i mig, det känns som jag har ett monster inom mig som måste riva sig ut för att få luft, jag får ingen luft. Det kryper i min själ, jag är ständigt irriterad. jag vill riva ut det förbannade monstret inom mig, jag har inte mått så här dåligt på länge, väldigt låg. Jag ångrar mig att jag inte slutade tvärt med nikotinet.

Evig avvänjnings fas.

Kommentarer

Ja fy fasen för det där

Ja fy fasen för det där monstret! Jag minns hen som odjuret i första alien filmen. Så vidrig, så slemmig så lömsk så sjukt stark. Ibland visste jag inte om det var monstret som bodde i mig eller om det var jag som var monstret. Håll ut, det hår över men nu är du mitt i kriget nu så använd alla medel, våld ( gå och boxas eller slå sönder huset, det är både billigare och bättre än att röka. Eller gå på gym helt enkelt.) List, skriv listor och följ alla råd som rökfri spåren mfl ger, överlista den jäveln. Osv, men framförallt håll ut, i det här kriget kan man inte dö av att strida.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se