4 veckor

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Jepp, idag är det 4 veckor sedan jag drog mitt sista bloss. Det går faktiskt mycket lättare än vad jag trodde. Men det gäller att vara på sin vakt hela tiden. Senast i morse fick jag en mycket sjuk tanke. Tänkte som så att nu när det ändå är jul och nyår så ska jag väl ändå kunna unna mig ett litet paket med goda röda Prince. Jag kan ju det här med att sluta röka nu så efter nyår lägger jag av igen... Hahaha, vilka idéer man kan få för sig ibland! Men de här tankarna kommer allt mer sällan nu. På dagarna går det oftast många timmar emellan varje röksug. Det är kanske högst tre gånger per dag som jag känner att nu skulle det verkligen vara skönt med en rökpaus.

Jag tillhör en familj som reser runt i Sverige väldigt mycket under julperioden och det ska bli så himla skönt i år att inte behöva tänka på och inhandla rätt antal paket med cig så att det ska räcka över alla ledigheter. Kommer inte heller att behöva planera in lämpliga stopp efter vägen för att kunna dra några snabba bloss. Alltså, hela livet blir ju så mycket enklare och lugnare utan rök =)

Kommentarer

Grattis och god jul!

Grattis och god jul!

Grattis till fyra veckor och

Grattis till fyra veckor och GOD JUL!
Jag själv har två dygn kvar till fyra veckor... Varje dag är en pers och en pina... MEN jag försöker verkligen , så får man se hur länge det går?!?!

Forever?? Kanske :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se