Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Hur lugnt som helst

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Så var man då framme vid 3 veckor som rökfri. Skulle alltså komma någon slags kris nu och risk för återfall. Men nej, känns inte det minsta annorlunda idag mot igår eller i förrgår.

Helgen som gick var något av ett orosmoment men det gick över förväntan. Var i Göteborg på VM i innebandy och det blir alltid en massa alkoholintag på dessa tillställningar. Hamnade på Rockbaren på lördag kväll. Mängder med öl, hårdrockare och väldigt många som rökte. Det var faktiskt inte det minsta lockande att gå ut från baren, kvittera ut jackan och gå ut i regn och kyla för att ställa sig och suga på en ful liten pinne.

Använder just nu 2-3 nikotintuggummin (2mg) om dagen men börjar känna att de gör mindre och mindre verkan. Får väl tugga slut på det paketet jag har sen är det dags att lägga av med dem också.

Kommentarer

Hurra, hurra för dig

Hurra, hurra för dig Grafikern!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se