Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Två veckor

Igår rökte jag inte.

Inte ett bloss på 14 dagar. Trodde inte att det var möjligt att jag skulle klara mig så här länge. Och nu vill jag ju bara se hur länge jag kan klara mig =) Jag har haft mängder med tillfällen att röka men valt att avstå. Jag vet faktiskt inte vad som skulle kunna få mig att ta ett enda litet bloss igen.

Igår sprang jag en bana jag sprang för två månader sen. 9,3 km i stentuff terräng. Jag har förbättrat min tid med 12,5 minuter! Mycket beror på att jag numera andas lättare eftersom jag inte röker. Ska springa banan igen om en dryg månad om det inte är för mycket snö. Ska bli väldigt intressant att se vad som hänt när lungorna har haft en längre tid av återhämtning.

Sen är det ju sjukt hur mycket allting luktar! Lägger märke till saker varje dag numera. det får mig att inse hur illa jag själv har luktat.

Kommentarer

Det är ju superstor skillnad!

Det är ju superstor skillnad! Wow!

Härligt. Vilka supertrikåer

Härligt. Vilka supertrikåer du har :-) Du kan klara dig resten av livet under en enda förutsättning: att du inte tänder den första cigaretten. Och kom ihåg att resan är målet.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se