Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Skitdag

Igår rökte jag inte och snusade 3 prillor.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Idag hade jag inga plåster kvar, hade glömt att köpa. Vaknade supertrött sådär trött så man funderar på om man bara kan försova sig med mening, eller sjukskriva sig. Men det går ju inte om man är ansvarig och har massor folk som sitter och väntar på direktiv för dagen så det är bara att masa sig iväg.
Har känt mig helt under isen idag, känns som jag bara kan börja lipa för allt och inget. Är på dåligt humör och fryser. Vill bara åka hem och dra en filt över huvudet och äta chips.

Ursäkta gnället men idag är bara en sån där dag.
Det braiga är att jag fortfarande inte har rökt och att jag inte är det minsta sugen på att röka och det måste ju vara ett väldigt gott tecken.

Kämpa på där ute!!

Kommentarer

I jämmerdalen är vi ibland.

I jämmerdalen är vi ibland. Kämpa på!

41 dagar- jag hade en rejäl

41 dagar- jag hade en rejäl svacka vid 45. Då insåg jag att det tar lång tid att lära sig leva utan rökning. Men det går över som allt annat otrevligt som har med rökstoppet att göra. Sedan kan man ju trösta sig att alla människor kan få sina dystra dagar, även om de aldrig har rökt. Och finns ju alltid människor som behöver en, som tur är, så det är bara upp och hoppa, inte gräva ner sig med chips och annat skit.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se