Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

40 dagar and still going strong

Igår rökte jag inte och snusade 3 prillor.
Humör nu: Ganska bra.

40 dagar och det går som en dans. Det svåra med att sluta röka är nog inte att sluta utan att aldrig mera börja. Har haft några riktiga sug denna veckan. Var tom o rotade efter cigg i min kollegas lådor häromkvällen men hittade som tur var inte. Många säger att smak i lukt kommer tillbaka o jag tänkte att så ingrodd rökare är jag ju inte så jag tappat smaken :) men sanningen är att allting faktiskt smakar lite bättre. Lukten kan jag inte säga något om än. Stora nackdelen är att jag äter o äter o jag motionerar inget :/ vilket gör att jag känner mig som en riktig heffaklump. Men jag längtar efter nästa fas i livet när jag flyttat in i mitt lilla hus, där jag är rökfri o äntligen kan börja ta hand om mig själv. Både kropp o själ. Det är så underbart nu att se renoveringen ta form. Varenda detalj har JAG valt precis som jag vill ha det! Tror att jag o min lille grabb kommer trivas som fisken i vattnet :).

Önskar er en underbar söndag! Nu bär det iväg t mitt renoveringsobjekt. Idag står det gardinstängsuppskruvning, lampuppskruvning och golvläggning i hall på schemat :)

Kram kram

Kommentarer

Grattis där!! Just precis så

Grattis där!! Just precis så känner jag med när det gäller vad som är svårt!! Men vi klarar det!!

Heja, Sportbilen. Jag har ju

Heja, Sportbilen. Jag har ju lovat att jag skall heja på dig. Men nu lägger jag av för gott, som jag ser det just nu. Som kommentator i alla fall. Jag skall vänta på dig vid Pärleporten, 100 dagar. Dit tar du dig lätt alldeles själv. Lycka till med nya huset, det är något alldeles speciellt med det man har skapat själv - det gäller även ett liv utan att behöva eller ens vilja röka. Vi syns nästa år! Kram, Gesine

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se