Mer än 3 år......

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Den 31 oktober var det 3 år sen jag slutade röka. Ett av de bästa och viktigaste besluten i mitt liv! Men, skulle inte vilja göra om det, det värsta var nog den där håglösheten-"livet är slut", men det går över, jag lovar! Mår så bra nu, träffar en härlig man igen (jo, samma som förut)...har 3 barnbarn nu, och livet är härligt!!!! Lycka till alla, läs hela min blogg, man känner min panik i de första avsnitten.....men ge inte upp!

Kommentarer

Ååh vad roligt! Duktigt

Ååh vad roligt! Duktigt gjort. De som inte har rökt på lång tid, verkar må mycket bättre än de som fortfarande röker eller har abstinensbesvär. Jag ska absolut läsa din blogg, kanske kan jag komma lika långt, 3 års frihet. :)

Grattis! Härligt att höra att

Grattis! Härligt att höra att det finns något att se fram emot. För det här är inte kul. Hur mycket jag än talar om för mig själv att JAG ÄR GLAD, så känns det ju inte så. Min ena dotter sa en gång när hon hade det jobbigt:
"Ja mamma, jag vet att det går över. Det är bara så jobbigt när det pågår!" Och det är väl lite så, men kanske man bara ska koppla av i det på nå vis. Låta vara, låta dagarna gå, veta att det blir bättre, låta det bli bra. Hitta det naturliga i att vara icke-rökare. Har ännu bara övat i snart fem veckor, men det ska gå.

Så fantastiskt roligt att

Så fantastiskt roligt att höra! Jag lyfter på hatten för dig! Och tack för att du uppmuntrar oss "nyslutare"!! Jag ser fram emot att göra samma sak mot andra när jag når 3 år. Och tanken svindlar när jag tänker på hur många cigg jag INTE rökt vid det laget!!
Tack fina du!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se