Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

33 dagar 477 cig 1305 kr

Igår rökte jag inte och snusade 3 prillor.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Rökfri appen visar att jag inte rökt 477 cig. Fy vad äckligt att jag dragit i mig så många månad ut och månad in förut. Njuter av min rökfrihet. Känner mig fräschare och det är skönt att slippa att ha de där rutinerna att man måste bara röka innan... Eller först gör jag det och sedan röker jag. Skönt att slippa stinka och jag känner mig så stolt inför min son, vi kramas o gosar som aldrig förr nu när jag luktar gott.

Tack för svaren på mitt förra inlägg! Det är nog som ni säger att det är "överdos" av nicotin. Jag är fortfarande inte redo att göra mig av med nikotinet... Har kört på de starkaste plåsterna och haft dem på dagtid, men har bara ett kvar så nästa gång ska jag gå ner i styrka. Sen får jag ju på sikt trappa ner tills jag är helt fri från nikkomonstret!!

Livet i övrigt flyter på. Jobbet är bättre än på länge. Från att ha jobbat 12-16 timmars dagar de senaste åren har jag nu gått hem runt 16-17. Känns som jag fått mitt liv tillbaka. Jag håller på och renoverar på mitt lilla hus. Snart är det klart för inflyttning. Känns så spännande att börja mitt nya egna liv i ett eget hus men också så skrämmande!! Fasar för dagen då jag o mannen ska börja gå igenom alla våra saker, vi kommer böla ihjäl oss!!

Önskar er en alldeles underbar söndag!!

/S

Kommentarer

Hej, Sportbilen! Jag är

Hej, Sportbilen! Jag är numera så sällan inloggad att jag nästan missade att heja på dig, men bara nästan. Att dela bohag är inte det lättaste, mycket värre än det jag gjorde i somras, när jag kastade nästan hela vårt liv i containern i samband med husförsäljning och allmän omorientering. Jobba inte ihjäl dig nu bara. Inredning och renovering av ett eget hus låter underbart. Kör på och lycka till och ge dig inte!

Tack Gesine!! Ska försöka att

Tack Gesine!! Ska försöka att inte jobba ihjäl mig (och intr äta ihjäl mig :) herregud vad jag äter!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se