Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Fortfarande låg

Igår rökte jag inte och snusade 4 prillor.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Tack för alla peppningar, Gesine känns skönt att du väntar vid 100 dagars strecket! Idag har jag varit rätt sugen till och från hela vägen. Skulle vara hemma själv ikväll så ett ögonblick tänkte jag att jag åker och köper cigg och tar ett glas rött vin. Ingen behöver veta :-). Men jag klarade mig och det är ju faktiskt inte för andra jag inte röker, det är ju för mig! Jag är så dödens trött hela tiden. Undra om det har med årstiden och göra eller om rökstoppet spelar in? Är det någon annan som känner sig tröttare än vanligt? kämpa på där ute, nu besegrar vi rökmonstret!!! Heja heja

Kommentarer

Hej! Jag känner mig superpigg

Hej!
Jag känner mig superpigg på dagen, men behöver fortfarande massor med sömn. Jag tror att det är kroppens reparationsarbete som kräver att jag sover och rensar ut gammalt slagg.

Bra inställning. Det är för

Bra inställning. Det är för ens egen skull man slutar inte för andra. Alltid svårt att frammana såna tankar.

Det där med tröttheten, det

Det där med tröttheten, det verkar vara rätt vanligt, inte bara för att det är november. Jag behövde plötsligt väldigt mycket sömn och fick ändå inte mycket gjort den första tiden. Som att gå på sparlåga. Hade dessutom. känslan att vara inlindad i bomull. Så det är bara att acceptera att kroppen sköter sin avgiftning på egen hand och behöver till denna storstädning en massa energi. Man kan hjälpa till genom att ge kroppen anständig bränsle i form av hälsosam mat (typ frukt, grönt, inget skräp) och lite extra energitillskott i form av motion, helst ochså så mycket dagsljus som möjligt.Det har hjälpt mig iaf. de första veckorna/månaderna.
Kör på, sportbilen, och tack för kommentaren på min blogg. Du kör nu ditt första år, jag mitt andra, då kan vi hålla varandra sällskap.

Jag blev dödstrött när jag

Jag blev dödstrött när jag slutade (men när jag väl skulle sova drömde jag mardrömmar och kallsvettades...). Det går dock över! Av sig självt! Så håll ut

Ja det hör nog till med

Ja det hör nog till med tröttheten! Blir ju inte direkt bättre av att det är
mörkt nästan hela dagen o sen att jag tröstäter allt jag ser :). Men nu har denna dagen passerat med!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se