semester återfall

Igår rökte jag 8 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Ramlade dit på semestern. 3 månader gick ju strålande men efter ett enda bloss var det helt kört igen. Måste verkligen försöka sluta igen och "hoppa upp på cykeln". Jag mår verkligen inte bra av att röka, blir trött, handlingsförlamad och uttråkad. Nu gäller det att bita ihop och börja om från början, jag tror jag börjar nu! Gud vilka vedevärdiga dygn jag har framför mig. Det måste gå.
Stort grattis till er alla som slutat och gör vad som helst, men ta inte den där ciggen som jag gjorde! Paula, lycka till, nu förblir vi icke rökare!

Kommentarer

tack för om tanken men det

tack för om tanken men det är kört för mig efter 7 månader så trilla jag dit igen och mår skit ska börja om på måndag då fampar jag för andra gången och ska tametusan inte trilla dit igen.. det va så skönt och slippa ciggen man kunde andas normalt lukt och smaksinne va på topp nu blir det till och kämpa igen. men är väl förberädd på hur svårt det kommer bli i början..MEN JAG SKA KLARA DET...håller tummarna för dig nu ska vi upp på cyckeln igen:) nu kör vi pepp kram/Paula

Här kommer massor av

Här kommer massor av peppkramar till dig från mig! Du har sååå många rökfria dagar, räkna dem istället och som sagt upp isadeln igen med nya tag, lycka till från/ Liselott!! Ge aldrig upp!!

Tre månader!? Men du har ju

Tre månader!? Men du har ju varit rökfri ända sen februari, eller!!!

Hej! Det är klart att det

Hej!
Det är klart att det går, du har klarat det förut!
När du skriver om det hjälper du oss andra. Ibland kommer ju tankarna om "bara en" och fantasin om att det skulle vara gott men så läser man ditt inlägg och får "svart på vitt" att det inte funkar så.
Du vet att du får stöd här om du behöver!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se