Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

snart 550 dagar utan panikpinnarna

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

hej alla ni som slutar röka eller redan har gjort slut.
jag gjorde slut för 550 dagar sedan snart.. och visst deppar man i början som i alla relationer som tar slut. Det är ju lite sorgligt och ensamt till en början .. Men som i alla destruktiva relationer mår man sååå mycket bättre när man väl lämnat den och vågar göra annat =)

Jag skriver inte så ofta här längre för jag behöver inte lika mycket stöd längre .. men känner ändå att sriva av mig lite grann pga livet är lite motigt just nu igen, och då var det ju ofta då ciggen kom fram... Jag jobbar deltid och har alldeles för mycket tid att tänka o mala på allt ovettigt i mitt liv... jag har vart så trött ett tag seg molande huvudvärk o Olust... härrom dagen var jag på vårdcentralen efter att ett fästingbett blivit ilande rött efter 4 veckor ...

O JO... penecilinkur mot Borreilainfekton fick jag illa kvickt utskrivet av läkaren... Jag hoppas energin och lust snart kommer åter.. under tiden firar jag 550 rökfria dagar i helgen ;0)

Kommentarer

Välkommen tillbaka,

Välkommen tillbaka, Jånnapånna, fast anledningen att du tittar in skulle ju kunna vara bättre än borelia och allmänt grubbel. Men utan cigaretterna har man åtminstone en sak mindre att bekymra sig över. Tränar du fortfarande så mycket?

Härligt att du fortfarande är

Härligt att du fortfarande är ickerökare :)

Tufft med borelia infektion.

Tufft med borelia infektion. Tror man är bättre rustad för nederlag utan stress momentet cigaretter, men beroende hjärnan aktiveras vid tunga nederlag, minns det från förr, när jag slutat. Började efter två år en gång, så vet att man kan behöva lika mkt stöttning som en "nybörjare" plötsligt efter 2 år. Bra att loggen finns då! Men du kommer rida ut det jobbiga lättare utan ångest pinnarna och du kan vara stolt över dig själv!

550 dagar...Och så vart jag

550 dagar...Och så vart jag sittande och läste nästan alla dina inlägg...Det ären tuff men spännande resa du gjort och det är trösterikt att läsa att du klarat av det du tyckte var jobbigt.
Hoppas nu att du piggar på dig snabbt efter penicillinkuren och får tillbaka din ork och energi!

550, inte ill! Hoppas du

550, inte ill! Hoppas du kryar på dig snabbt!

Inte illA då alltså...;)

Inte illA då alltså...;)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se