Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Stilla ner sig

Söndag kväll. Jag sitter här nyduschad och smuttar på ett glas ljuvligt örtte, ett indiskt örtte med ingefära, lakrits, kardemumma och kanel samt en liten sked solroshonung som jag rör i. Ett rofyllt stillanersig-te med en ljuvlig arom. Konstaterar att jag slipper gå ut i höstregnet och ta sista ciggen för kvällen-röken ikväll. Kan stanna inne i värmen och vara en lycklig icke-rökare.

Jag har alldeles för mycket på min Att Göra-lista för närvarande. Det känns lite frustrerande att inte vara med på banan varje stund. Jag känner fortfarande mig okoncentrerad och glömsk, av och till. Jag vet att det är Cignot som tillfrisknar och jag trivs med det, men det är inte alltid det stämmer med min planering. Och eftersom mycket på listan handlar om mitt jobb och min försörjning så kan jag inte bara ta det med en klackspark heller. Nåja. En tag i taget var det. Det är inte måndag ännu.

Måndag är förresten en dag att notera i nationens kalender. Då är det 2 månader för mig. Det kanske inte säger så mycket. Om jag översätter det till 13 000 ickerökta halsbloss under sammanlagt 240 timmars ickerökande och drygt 3 000 i ickerökta pengar plånboken så hajjar du. Not bad at all.

Kommentarer

Oh vad jag hoppas att jag

Oh vad jag hoppas att jag snart får känna som du... Duktig du är!

Grattis! 240 timmar som du

Grattis! 240 timmar som du har tillbringat med något mycket bättre än att röka :D Känn dig riktigt stolt!

Grattis cignot till dina två

Grattis cignot till dina två månader! Du fortsätter att ta oss med storm och imponera. Att du gjorde en sån helomvändning och bestämde dig, det är jag glad över. Jag hoppas du unnar dig ngt fint idag. Fast det låter som att du gjorde det redan igår :)

Grattis till härliga två

Grattis till härliga två månader!
Det är en lisa för min stackars sargade själ att läsa dina ord ikväll, det har varit en jäklig dag och jag undrar när man slipper tankarna på cig...
Det där med te låter så underbart sunt och friskt och inget snack om annat än att fortsätta på den rökfria vägen...Så är det och så ska det förbli...Jag hittar faktiskt styrka här!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se