Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

milstolpe eller målgång eller bara jubileum

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Nu är det bara 1 och en halvtimme till jag uppnår tre år som rökfri. Inte ett enda bloss på dessa åren, även om man känt suget. Det har gått och jag är stolt över mig själv.

Kommentarer

Wow!!! Stort grattis!

Wow!!! Stort grattis!

Häftigt! Stort grattis!!! ^^

Häftigt! Stort grattis!!! ^^

Vilken underbar känsla det

Vilken underbar känsla det måste vara. Grattis.

Stor grattiskram KlaraElvira.

Stor grattiskram KlaraElvira. Och tack för att du tittar in och berättar det. Det ger oss andra hopp och mod.

Stort grattis! Hoppas att du

Stort grattis! Hoppas att du firar ordentligt idag :P

3 år - då kan du verkligen

3 år - då kan du verkligen vara stolt, det är inte många som inte ändå prova om det inte går med att bara röka liiite. Och nej, det går inte om man vill komma så långt som du, och det vill jag ju. Att det skall vara så svårt att låta bli den där cigaretten, när man vinner så mycket frihet . Det är ju inte svårt alls, det vet vi ju. Jag tror inte att jag någonsin vill bli rökare igen. Och inte du heller förståss. Ha en fin höst!

Gesine, du vet inte hur många

Gesine, du vet inte hur många gånger jag tänkt prova, bara ett bloss, bara en cigarett, men jag kan inte... jag vet att jag skulle ramla tillbaka direkt, även fast jag tycker att det luktar vidrigt. Jag anser att jag troligtvis fungerar som en nykter alkoholist, därför törs inte jag prova.

Egentligen är det ju helt

Egentligen är det ju helt betydelselöst VARFÖR man inte provröker - ha, bara ordet säger ju att det är en dödfödd tanke - det viktiga är ju ATT man inte gör det. Jag har ju genomfört ett antal test (ok, jag har alltid noga sett till att jag inte testade cigarett och tändare samtidigt, det vore kanske ändå att fresta ödet). Jag är rätt säker på att jag skulle kunna röka en cigarett och sedan fortsätta att vara rökfri, för att jag aldrig har slutat utan att sluta för gott under den tiden jag har satt som slutpunkt. Men jag ser inte vitsen med att provröka en cigarett. Varför skulle jag göra det? Jag VET ju att den inte vore gott, det behövs ju minst 10 till för att komma igång och vem vill komma igång igen? Nej, vi är inte så dumma. Som du ser, räknar jag redan in mig i de framgångsrikas skara, typ du och Bonilla och Gaia, fast jag inte ens har fullföljt ett år. Men det kommer jag att göra, både ett och två och tre, precis som ni.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se