Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Fira segrarna. 60 dagar idag.

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Idag firar jag 60 dagar som rökfri. Det är världsrekord för mig och bevis på att jag kan leva och fungera utan att röka den ena cigaretten efter den andra, dag efter dag. På måndag är det två månader sedan jag fimpade och jag måste faktiskt säga att det har gått över all förväntan. Jag var väl förberedd på resan, som jag berättat om tidigare, och har repeterat mitt beslut om att inte röka varje morgon. Med Allen Carr’s bok i ryggen har den här resan, så här långt, i huvudsak varit lustfylld och spännande. Och jag tror att det för min del helt beror på hur jag tänker. Jag gläder mig åt att slippa röka, jag noterar mina segrar och sidovinster. Jag är tacksam när jag märker att det går lättare att andas, lättare att röra på sig, lättare att umgås med människor och att självkänslan förbättras. Det överskuggar allt annat. Vem tusan kan sakna en skitig cigarett med den inställningen? Visst har mina hjärnspöken försökt så gott dom kan att få mig att röka och visst har det varit jobbiga stunder, men jag har inte lyssnat på dem. Vill inte. Det går över, det går över. Ger jag fasen i att röka så kan jag inte förlora.

Jag har förhoppning och en önskan om att få ytterligare rökfria dagar tillsammans med er alla. Det här forumet är en ovärderlig hjälp. Tack alla. Ni är så fina allihopa.

Kommentarer

Grattis Cignot till dina 60

Grattis Cignot till dina 60 rökfria dagar! :) Visst är det lite av en intressant resa den här resan som ickerökare ändå?

Hurra! Grattis! Vlken känsla

Hurra! Grattis! Vlken känsla det måste vara - 60 hela rökfria dagar. Wow! Jag är klart imponerad och såklart lite avis. Fast jag kommer ju själv komma dit. Det är så himla givande och inspirerande att läsa hur det går för alla andra, att se hur det bara blir bättre. Finaste motivationen man kan få, tror jag. Håller med om att detta forum är oslagbart. ha en riktigt fin dag nu och så ser vi fram emot ytterligare 60 rökfria dagar. Kram!

Grattis och tack själv, du är

Grattis och tack själv, du är också himla fin! Härliga 60 dagar och det bir bara bättre och bättre.
Jag är dig hyfsat tätt i hälarna och jag har inte tänkt att tappa fart...
Instämmer helt i att detta forum är till ovärderlig hjälp och det är många gånger jag läst här och fått hjälp och stöd av alla ni som är före!
Grattis igen, och framåt kamrat! :-)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se