Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Länge sedan

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Hej hej, det var väldigt länge sedan jag skrev något här, men jag är inne och smygläser ibland :) Livet tar mer tid än vad man har planerat ibland, med ny lägenhet att renovera och nya uppgifter på jobbet. Roligt att det verkar gå så bra för de flesta och att det hela tiden fylls på med nya också!

Jag är fortfarande rökfri och den senaste tiden har jag verkligen börjat känna mig hemma i att vara ickerökare igen. Jag kan slappna av utan cigg och utan att tänka på cigg. Har svårt att komma ihåg hur det verkligen kändes att röka och jag mår dåligt och får ångest när jag tänker på hur mycket jag har rökt. Så nu tror jag att min största utmaning är att inte falla dit när jag är ute på krogen eller på fest...

Ha det bra alla!

Kommentarer

Hej erikah - kul att det går

Hej erikah - kul att det går bra. Det är bra att du delar med dig av dina erfarenheter här till alla nya och alla som kommer efter dig.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se