Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

110 dagar.... men.... jag har vart en idiot idag...

Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Inget.

Jag mår dåligt...
110 dagar... men jag kommer precis in från balkongen... nikotinruset snurrar i min hjärna... ja jag har rökt en cigg
FAAAN!!!
Nu är jag rädd...
Jag vill inte tillbaks...
Snälla för tusan..
tala om vilken idiot jag är...
Vill inte... har inte tänkt göra om det...
VILL INTE hamna i klorna på monstret igen..
Är rädd..
snälla hjälp..
Har massa anledningar till varför jag gjorde detta men ingen är givetvis hållbar.. Jag har ju för fan vart rökfri 110 dagar!!!!!
Jag vill nå 200 å sen vill jag nå 1000....
Vill inte stoppa här...
Va ute å gick 7 km idag... underbart i det vackra vädret..
Förlåt alla som ser upp till mig.. Jag ska fan inte göra om det.. kan inte ha det ogjort dock...

Kommentarer

Det var INTE gott att röka...

Det var INTE gott att röka... men jag tvinga i mig denna ciggen... hela... för att jag skulle må dåligt av den.. bäng är bara förnamnet

Nej, du kan inte få det

Nej, du kan inte få det ogjort men alla framtida cigaretter kan du få orökta, eller hur! I morgon när du inte ska röka slipper du den här ångesten, skönt va?

Huvudsaken är nu att du

Huvudsaken är nu att du snabbt hoppar på ditt rökfria tåg igen!!!! Då behöver du inte börja om, och i förlängningen har den där "idiot"-cigaretten ingen betydelse. I övrigt tycker jag du har läxat upp dej själv rätt rejält, men jag instämmer:)) Ogjort kan det aldrig bli - men genom att inte göra om det så har du bestämt dej för att fortsätta vara rökfri och det är DET som räknas. Så upp på banan igen!!!! för det är det du VILL, du vill INTE röka, det var bara det sluga nikotinmonstret som, när du var som mest sårbar, överrumplade dig!!!!

Tack :) Ja jag rannsakar mig

Tack :)
Ja jag rannsakar mig själv... slappnade av... trodde man var i mål helt... å då... då kom monstret å sprattlade till en sista dödsryckning som fick mig på fall... MEN nu är gardet uppe.. Kommer vara vaksam som en hök...
Detta jädra trollet ska INTE få mig igen!!!!
Startar inte om räknaren... men minns denna händelsen och lär mig av den...

BRA!!!!!! Så ska det låta!!!

BRA!!!!!! Så ska det låta!!! Tror också att det var en sista dödsryckning:)) Styrka och kramar!!!!

Stöllberg! Du är en hjälte

Stöllberg! Du är en hjälte och en förebild just för att du är så generös i din mänsklighet och för att du verkar ha tagit tagit ditt liv och din hälsa på ett så imponerande sätt. Du verkar liksom aktivt ha valt allt positivt trots att det kostar på i fysisk och psykisk ansträngning. Många skulle ha stoppat huvudet o sanden istället. Vill bara säga det, att jag ser inte ett dugg mindre upp till dig för att du är mänsklig utan tvärtom. Jag beklagar dock återfallet verkligen för din skull, jag fattar precis, jag har verkligen varit nära så många gånger de senaste veckorna. Se det som en varning, en rejäl en, jag ska använda det som det också, så du förblir 10 dagar före mig och dina erfarenheter sånt jag lär mig av. Om du förstår vad jag menar, du börjar inte på 0. Du börjar på dag 111 en erfarenhet rikare. Du är en hjälte som tagit tag i ditt liv och det litar jag fullständigt på att du kommer fortsätta hålla på med! Heja dig.

Instämmer med föregående

Instämmer med föregående talare!
Du är inte mindre hjälte för att du begår ett misstag.
Du har gjort det, rannsakat dig själv, berättat om ditt misstag (jag tycke inte om ordet bekänna eller erkänna, det låte som om ngn har begått ett brott och så är det INTE) och därmed är saken ur världen anser jag. Inte älta eller gräma dig mer, du är nog själv din strängaste domare så det räcker nu. Upp på banan igen och fortsätt bara!
Kram och lycka till!

Jag är så tacksam för att jag

Jag är så tacksam för att jag genast valde att delge er detta...
Ni ger mig styrka å mitt jädrar anamma tillbaks :)
TACK <3
Ni är underbara

Gör det inte större än vad

Gör det inte större än vad det är, en cigg. Det är inte hela världen, bara det inte blir flera. Och du har ju klarat över 100 dagar redan så det kommer att gå hur bra som helst att få ihop 100 dagar till. Jag tror på dig!

Ingen fara Stöllberg!!! Det

Ingen fara Stöllberg!!! Det som har varit och det kommer inte att ske igen! Inte med ditt samvete! Du fixar detta också, så bra som du fixat allt annat! Kramar i massor!!!

Vafan!!!! De va min första

Vafan!!!! De va min första tanke!! Å ännu också...vafan? Hur tänkte du där? Nå, nu vet du iaf att det är riktigt onödigt. Fortsätt kämpa!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se