I glada vänners lag. Utan cig.

Har haft en jättetrevlig dag i dag tillsammans med många av mina bästa vänner. Vi har ätit gott och pratat, skrattat och umgåtts. Många av dem röker. Tänk att jag kan sitta med dem ute och skratta och ha kul utan att bli det minsta avundsjuk eller sugen. Känslan är precis tvärtom. Jag känner mig som en vinnare. Jag behöver inte. Jag slipper röka. Det är en riktigt go känsla. Och som bonus kan jag nämna att jag fram till ikväll har besparat mina stackars lungor på nära 10.000 smutsiga giftiga halsbloss. Kroppen gillar det skarpt.

Lägg till i Segerlistan.

Kommentarer

Härligt Cignot! Idag så

Härligt Cignot! Idag så vågade jag gå ut på krogen och till och med dricka lite utan att känna minsta sug efter ciggen. Jag saknar dem inte och suget har i princip lämnat mig. Min förkylning som jag hade fick mig att inse att jag inte behöver cigaretterna. Den gick över på en vecka och jag har varit tacksam över att den inte varade längre än vad den gjorde. :) Så vi borde verkligen känna oss stolta över vårat beslut att inte röka! Det finns ju såå mycket annat som är positivt, eller hur? (Fast ciggen är ju inte positiva)

Härligt! Win!

Härligt! Win!

Ja du är en vinnare! Visst är

Ja du är en vinnare! Visst är det härligt, när man kan vara med utan att trassla med ciggen och ändå ha kul! Ha det gott i veckan!

Grattis, din seger lista är

Grattis, din seger lista är lång och du är verkligen en vinnare som verkar hantera ditt rökstopp så bra på alla sett!

Ja, det är ingen dum idé att

Ja, det är ingen dum idé att skriva en segerlista...Likaså gillade jag din kommentar om att vårda de positiva sakerna väl för att minska utrymmet för de negativa..Det är rätt inställning och det blir så mycket lättare de där dagarna som är sega av konstigt sug...Bra jobbat!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se