Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Semester

På torsdag drar vi iväg på semester med barn och barnbarn till Danmark. Jag firar då min 150 dagar eller 5 månader som rökfri och det känns faktiskt otroligt stort. Och jag skulle aldrig ha klarat av detta utan all stöttning av er på bloggen. När det var som kämpigast fanns ni där Lotta, Tokfia, Alf, Liselott och många många andra. Det är det som gäller här på bloggen att vi får massor med stöttning och vi måste också ge massor med stöttning det är då vi känner oss som en hel rökfri familj.
Som sagt åker vi till Danmark och Legoland och lite annat och är borta en hel vecka. Det ska bli så trevligt att få vara med barnbarnen och leka och vara rökfri och lukta gott när man pratar med dom. Man märker skillnaden innan rökstoppet så drog dom sig undan snabbare, men nu finns dom kvar i famnen. Underbart är det.
Annars växer min trädgård alldeles för mycket. Både ogräs och buskar och blommor och jag har klippt ner flera stycken buskar efter blommningen. I våras la jag ut kompost från den egna och det växer verkligen alldeles enormt. Det tråkiga är väl min höft som är ordentligt sliten och gör ont när jag skall jobba i trädgården, men nu har jag fått remiss för operation och ny höftkula och vi får se när det blir. Väntetiden vet jag inget om ännu. Men man får göra det bästa man kan än så länge.
Jag hoppas att ni alla rökfria tänker er för när jag är borta och slår bort monstret som sätter sig på axeln och försöker lura er något. Jag slår på en gång och har lite ont i axeln hi hi. Pepkramar till er alla från Monica

Kommentarer

Jag kommer att sakna dig så

Jag kommer att sakna dig så Monica!! Jag önskar dig en underbar semester och massor med fint väder! Du fanns även för oss glöm aldrig det!! Ha det så underbart och sköt om dig du vet att jag kommer att tänka på dig varje dag! Stor kram från mig/Liselott

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se