Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

en del av rökpengarna.......

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

kommer att försvinna i morgon. I går spelade jag in ett program som jag nu skulle se på videon. Men bandet åker ut och in som en jojo. Jag försöker då trycka på eject och få ut det. När jag då ska dra ut bandet känns det som om det fastnat. Lirkade försiktigt ut det, på baksidan hängde en trassel med band. Jag har försökt spela andra band, men det blir samma fel. Så i morgon bär det av till El-giganten eller on/off för att inhandla en ny video. Men det känns så himla skönt att jag hade rökpengarna. Dom var ju till för såna här konstiga utgifter. Oj, vad det är bra att inte röka!!!!

Kommentarer

Vad bra att kunna få

Vad bra att kunna få belöna sig själv med en ny video.
För rökpengarna dessutom !!

Halloj! Nu har du kämpat i

Halloj! Nu har du kämpat i 80 dagar, himla bra gjort!!! sen att kunna köpa saker för de pengar man rökt upp är verkligen en bonus!! Lycka till nu och hoppas du hittar nåt bra på stan kramizar från Liselott

Hej,ja jag sparar också

Hej,ja jag sparar också "rökpengar" har siktat in mej på en platt TV till jul få se då eller om det blir en resa man får ju göra vad man vill med "rökpengar"

Vad skönt att du hade dom

Vad skönt att du hade dom där rökpengarna! Tänk om vi rökt OCH måste lägga ut pengar på konstiga apparater som äter band, hihihi! Det finns ju bara positiva saker med att sluta. Jag ska nog oxå skaffa mig ett sådant konto sen när jag slutar med alla dessa plåster och tabletter. För just nu ser jag inte mer pengar i min plånbok.

Såg din kommentar på mitt inlägg. Ja det är några som har ramlat dit och inte hoppat upp på cykeln ÄNNU! Det är ju en grymt jobbig kamp detta och det har varit några gånger på semestern som man bara har velat sätta sig och blossa. Det är vissa cigg som jag faktiskt saknar, det är inte många men dom där man riktigt njuter av t ex efter en riktigt god middag med mumsigt vin. Man har bara velat ge efter, men samtidigt säger en röst att det skulle nog inte vara så himla gott iallafall. Känns som om man glorifierar ciggen och om man väl tar den är det nog lätt att även ta nästa och nästa..... Näää för mig är det noll-tolerans som gäller! Men oj vad jag är LESS på mint!!! Fast det är min räddning och jag knaprar vidare. DET ska gå! Har jag sagt att jag är envis som en åsna...

JÄTTEkram på dig och hoppas att du hittar en maskin som inte tuggar band.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se