Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

99 DAGAR !!!! Och en ursäkt!!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Japp.... I morgon kliver jag in.... Igenom den skimrande porten... 100

Det har stundom vart tufft... Har flera ggr tänkt seriösa tankar om att börja röka igen... Jag har gått igenom prövningar... Läs min logg.. å jag har på 100 dagar endast tagit 2 bloss.... På heela tiden... LIVSFARLIGA bloss dessa och jag råder er alla... LÅÅÅÅÅÅÅÅÅT BLIIIIIIIIIII!!!!!! Jag har slutat röka fler gånger än det finns dagar på ett år och varje gång har jag halkat tillbaks pga det där... bara ett bloss!!! Nu påverkar nog inte dessa mig nämnvärt idag då det var månader sen det hände men det är det DUMMASTE man kan göra!!!

Jaja.... Nu vill jag be alla å envar om URSÄKT... jag brukar titta in här lite snabbt iaf varannan dag... Å heja på andra.. Läsa loggar å va aktiv helt enkelt... Mått pyton en tid... bekymrad över pengar (som vanligt) och annat.. Det har iaf gjort att jag stressat upp mig å det har jag bearbetat genom motion ;) Dä ni :)
För 99 dagar sen så hade jag kedjerökt å druckit kaffe å suttit i telefon och pratat massa trams för att släta över... Inte nu... Hur som helst ska jag försöka rycka upp mig å titta in här om inte annat 5-10 minuter om dagen iaf :D

Måste ju avsluta med att delge er min träning sista tiden. Ni som inte vill läsa kan hoppa över detta stycke :D
Måndagen startade jag med att gå 5:42 km med en hastighet av 09:45 min/km (hunden var som alltid med ;) )

Tisdagen var jag på badhuset å simmade 1 km... Glömde titta på klockan men gissar på att det tog mig halvtimmen... Var tvungen räta på mig en gång emellan då värken tog över... men jag hade ju bestämt mig :p
Det va frukostbad så jag var på plats redan 07:00 UNDERBART <3

Idag... Blev sträckan i gång 7:09 km med en hastighet av 09:40 min/km... Visst ÄÄÄÄÄR jag duktig??? hahaha
Nu har jag lämnat bort min hund i några dagar.... MYCKET spänd på kilometertid UTAN bajsfaktor :D Känns som att jag behöver lägga energin på annat dock i morgon.... meeen man vet aldrig.. :D

Har ju kontrollfreak som jag är också startat runkeepern på endel av de kortare sträckorna på 1 km också.. Så enligt denna har jag utfört 5 träningspass denna veckan!!
Har bränt 1435 kalorier på detta denna veckan (Jag jagar f.ö min idealvikt och det är 5 kg dit... Jag väger MINDRE än när jag slutade dag 1 nu).
Men största moroten jag har med min träning ÄR att bygga muskler i rygg å ben så jag slipper VÄRK... Bli piggare... Slippa yrsel... Stressa ner... Alltså bli FRISK...

HEJA PÅ NU DÄRUTE Å LÅT HÖSTEN 2014 BLI RÖKFRI!!!!

Kommentarer

Jisses vilka tider! 100 dagar

Jisses vilka tider! 100 dagar sååå bra jobbat! Inte har du fallit heller trots de bekymmer du har! Du är värd en bragdmedalj! Heja dig!

Kan inte annat än beundra dig

Kan inte annat än beundra dig och tycka att du är en kämpe! 100 dagar är mååånga dagar, själv har jag skrapat ihop 22 men jag är såå nöjd enär detta aldrig tidigare hänt i mitt liv! Jag motionerar också, mer än jag nånsin gjort och jag mår så bra trots att jag nog lagt på mig några kilon.Men jag har upptäckt att jag känner mig betydligt mera attraktiv som rökfri några kilo tyngre än jag gjorde som smal (riktigt smal) och rökare...Fasen tro´t!

Wow 100 dagar är bannemej

Wow 100 dagar är bannemej starkt. Att se er med flera månader innanför västen gör att man känner sig som en knattespelare i ishockey och ser på de fantastiska proffsen i elitserien och NHL. Känns bra att syssla med samma sport.

....och klockan tickar....

....och klockan tickar.... om 20 minuter har du 100 dagar! STORT GRATTIS!
Imponerande att du har blivit en så flitig motionär, det måste väl ge utdelning?
Och nu verkar det också bli lite fart på loggen igen. Det funkar inte med bara nybörjare, det måste till lite mera erfaret folk, som du ju själv ser. Kram, Gesine

Loggens klocka kör med vintertid året runt, egentligen är det nu 23.49

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se