Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

3 MÅNADER!!!! Men varning utfärdas....

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Nu idag är det 3 månader sen jag rökte...
Vill få er alla uppmärksamma på just denna tidpunkt... Det kommer här en svacka... en kris... där röksuget plötsligen är stort igen..
Mycket märkligt är det! Men giganterna Gesine och andra har lärt mig att det är fullt normalt... och det liksom ingår.. VAR uppmärksamma på det nu alla!!!!
Jag tänker inte röka... Va ute å gick 6 km idag istället... Tog mig nästan en timme men det va underbart!! Solen titta faktiskt fram på oss med!

Igår morse var jag till badhuset (vet inte om jag berättade det igår) och simmade 600 meter... Vilket var vad min kropp tolererade... Avbröt där TROTS att orken fanns till mer... Riktigt stolt över att jag faktiskt LYSSNADE på min kropp!! Hur som helst så var det en HELMYSIG upplevelse.. Klockan va ca 8 på morgonen (de öppnar 06:30 tisdagar) och de hade släckt ner så det var bara lite skum belysning och levande ljus runt bassängen och avslappnande musik i högtalarna... PERFEKT för en sönderstressad människa som jag... Låg i vattnet å kände mig lycklig och tillfreds med tillvaron... Uppskattade mitt liv enormt!! Blir fler tidiga tisdagsbesök i badhuset!!!
För jag kommer smyga försiktigt igång med jobbet... Så jag hoppas jag får behålla mina lediga tisdagsmorgnar ett tag till :p Har INTE råd med bakslag nu...
Men är ledig idag och ska passa på att städa burar å träna fåglar bland annat...

GESINE... Du läser men kommenterar inte.. Jag vill tacka dig!!! Du skrev så fina ord till mig i ett annat inlägg så tårarna kom! Du är BÄST å jag önskar dig ALL lycka å välgång i ditt liv!! KRAAAM

Kommentarer

Du är jätteduktig! Dig

Du är jätteduktig! Dig kommenterar jag såklart, men jag håller på att renovera vår lilla nya lägenhet och hinner inte så mycket annat än snabbkolla på telefonen mellan varven istället för en rökpaus, som jag gjorde förut. Spackla, slipa, måla - det är en aktivitet som jag ännu inte har gjort som interökare och det kändes konstigt första dagen, att jobba på utan rast. Men jag fattade ju snabbt att jag visst kan ta rast utan att vara lat. Rökningen var ju ändå bara en pseudoaktivitet. Jag skall jubla på din 100-dagsdag, fattas bara annat.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se