För jävligt och helt galet underbart

Igår rökte jag 5 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Jag har genomgått de senaste dagarnas rökning med en visshet om att dessa cigaretter jag då insupit är de sista. Idag har jag bara rökt en enda cigarett - dock är enda anledningen att jag inte har haft några egna cigaretter och av en slump påträffade min bolmande, ryska granne som glatt gav mig en alldeles för stark, ryskproducerad sak.
jag mådde ärligt talat värre med de spontana nikotinet rusande i blodet, än vad jag gjorde med abstinensbesvären som tidigare knullade min hjärna. Det är det som är så sjukt; för varje gång jag har slutat röka och sen tagit ett bloss igen så har jag alltid tänkt; fan, det var inte värt de. Därför har jag verkligen bestämt för att lägga ner rökningen på riktigt imorrn. Jag tror till och med på mig själv denna gång och jag ska skriva varje dag om mina framsteg. Follow and carry me baby :)

Ebba

Kommentarer

Välkommen till denna site.

Välkommen till denna site. Den är mycket bra. Men jag undrar om det står fel när man klickar på ditt namn. Det står att du bara rökt ett år! Och ändå försökt sluta flera gånger. Du måste väl ha fyllt i fel, va?

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se