Tuff vecka

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Det känns riktigt bra att ha varit rökfri ännu en vecka! Och ännu lite bättre eftersom det har varit en riktigt tuff vecka med dubbla skift på jobbet, och en uppsats från i våras att skriva klart. Och så klart så dör datorn innan jag har skickat in min uppsats, och jag har så klart inte sparat den någon annan stans. Tack och lov för datakunniga vänner :). Men inte en gång den här veckan har jag på allvar velat ha en cigg, visst har jag tänkt på det men inte mer än så.

Och nu börjar det lukta äckligt med andras cigaretter, innan tyckte jag att det luktade gott särskilt en kollega som röker handrullade cigaretter. Men nu tycker jag att han och hans cigaretter luktar ganska äckligt faktiskt... Det känns bra.

Hoppas det går bra för er andra också!

Kommentarer

Hurra! Grattis! Måste ha

Hurra! Grattis! Måste ha varit en superkänsla att kunna ta sig igenom en tuff jobbvecka utan att röka. Nu börjar du närma dig ljuset i slutet på tunneln om man ska tro alla som fimpat :-)

Det är när de riktigt tuffa

Det är när de riktigt tuffa dagarna och veckorna kommer man sätts på prov ordentligt! Grattis till att du klarade det!! Tuffa dagar och veckor kanske kommer men nu vet du att du klarar det!!!

Bra där!!

Bra där!!

Grattis! Låter härligt att

Grattis! Låter härligt att komma därhän att cig luktar illa...Dit har jag inte kiommit än men jag är på väg, tre veckor verkar vara lite magiskt och jag har bara en vecka dit...Kämpa på !

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se