Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

sommaren av frisk luft o klart sinne

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Tjoho alla loggare

Så nöjd över att jag är sprickfärdig.. livet är precis som när jag rökte fast utan röklukt slemhosta eller oron för cancer sjukdommar rynkor eller bara vara utan ciggen.. jag väger som jag gjorde när ja blossa, jag tränar mera för jag kan o kroppen vill .. kroppen mår prima efter operationen i juni.. springer simmar cyklar njuter!!

Ja, jag är så tacksam över hälsan <3
mina jobbiga passagerare sitter tyst och stilla på min buss utan att bråka, de vill åt samma håll och det är skönt för det är ju ändå jag som kör ;0)

Kommentarer

Hej, Jånna! So roligt att se

Hej, Jånna! So roligt att se dig här igen! Sist vi sågs hade vi problem med vikten, det har vi uppenbarligen inte längre. Jag har ochså kommit tillbaka till utgångsvikten, nu simmar, cyklar och ror jag bara för att det är roligt och avkopplande. 120% insats har gett bra utdelning.
Ha det så bra resten av sommaren!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se