Nu har det gått

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

The JOYRIDE without nicotine started 1 Month, 2 Days, 20 hours, 55 minutes and 8 seconds (32 days).ago. I have saved 1.413,47 kr by not smoking 624 cigarettes. I have saved 2 Days and 4 hours of my life. I finally became a NON-SMOKER: 2014-06-18 20:55

Nu har tiden gått så pass att jag inte riktigt har koll utan räknaren - 33:e dygnet pågår hela tiden till fem i nio i kväll. Sedan tickar det över till 34:e dygnet. JOYRIDE - ibland känns ju inte det här icke-rökandet som en joyride precis, men då inser jag att det egentligen är omständigheter i livet som gör att det för stunden inte är en joyride. Så har det väl varit sista veckan, appropå tonåringar, och det kommer att vända det med. Att röka hjälper ju INTE eftersom omständigheterna kvarstår oavsett jag röker eller inte. Lika bra att hålla fast vid icke-rökandet alltså! Känns skönt ändå att ha loggen med alla er här som skriver av er, peppar, berättar. Kram på er alla tappra!

Kommentarer

Mer än en månad rökfri, bra

Mer än en månad rökfri, bra jobbat! Det är viktigt att inte glömma bort att cigaretterna inte löser några problem, men det är ju så svårt. Klarar du det som du gör nu så tror jag att det bara kan gå bra!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se