1 månad

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Ja det är nu en månad sedan jag rökte sist ... och om ett par timmar är det 1 månad sedan jag släckte den sista cigaretten. Det har gått riktigt bra. Jo jag har frestats, jo jag har tänkt tanken att bara en cigarett, ett bloss, men ... det är tankar. Inga tankar är farliga. Jag svajar med och firar idag min månad enom att avsluta den i soffan, äta lite chips så här på en fredag och bara vara. Nyduschad och fräsch och med familjen runtomkring. Precis som det skall vara ... utan att måsta gå ut och dra in giftig rök i lungorna!!!

Nu tar vi nästa månad! Ha det bäst alla. :)

Kommentarer

Förstår dig precis. Jag har

Förstår dig precis. Jag har också tänkt tanken många gånger. Bara en cigarett till, bara en njutning till, bara för att känns att om det är gott, bara för att känna om jag vill etc. Så lätt att frestas, så lätt att ge efter och så lätt att tänka att det spelar väl ingen roll. MEN, det spelar roll, det är inte värt det, det smakar inte gott och du vill egentligen inte. Du kan gå ut utan att röka. Du kan njuta frisk luft och du är på väg mot en ny månad.
Du kommer att lyckas och stolt berätta för oss andra.
Ha en fortsatt fin rökfri sommar önskar Kia.

Ja visst är det härligt?

Ja visst är det härligt? Nyduschad fräsch å luktar gott... Utan att förstöra den goda doften med vidrig cigarettrök... blää..
Du kommer gå mot en månad till galant och sen en månad till... och en till.. osv...
Heja dig och GRATTIS till din månad

Just det, tankar är bara

Just det, tankar är bara tankar och gillar man dem inte finns det alltid andra tankar :) Vad du är duktig som har klarat en hel månad!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se