Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

18:e dagen

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Igår hamnade både jag och maken hos grannen som hade lite fest. De tyckte att vi skulle komma och ta ett glas wisky. Jag dricker inte alls ofta, typ någon gång var femte år eller så och wisky har jag aldrig smakat. Jag tog emot ett glas och två glas vatten (haha). Jag satt bredvid rökare. Det gick bra faktiskt. Det luktade bara illa, inte som att jag skulle vilja ha. Igår färgade jag håret också, blont. Blev ganska okej faktiskt, men man får vänja ögonen .. inte van att se mig blond.

Vi var ute och kollade lite i en skog som maken körde oss till. Sedan var vi till Hedåsbadet och satte oss där. Där stod alger i blom. Inte så mysigt med algerna men annars bara skönt att sitta där på stranden, utan det gråblå bolmande rökmolnet runtomkring. :)

Ikväll 18 dygn fullföljda.

Kommentarer

Va bra att kunna sitta på

Va bra att kunna sitta på stranden utan cigg!! Ja vi kämpar på både du att jag och vi är duktiga!!! Blont hur stor blev skillnaden från jättemörk till blond? Heja dej!

Var inte så jättemörk - men

Var inte så jättemörk - men mörkare än nu - det blev skillnad!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se