17:e dygnet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Sjuttonde dygnet på g och jag har lite så där småångest. Just idag har jag inte de där "bara ett bloss, bara en cigarett" tankarna. Jobbar en del mig själv på andra plan än bara rökningen, så det är nog relaterat till något sådant misstänker jag. Det går faktiskt också över. Tar det lugnt idag, ledig. Skall eventuellt på stan en kortis tillsammans med min man och eventuellt följer något barn med - inte för att de är små barn längre - närmare ungdomar - men ändå ... kanske vill de följa med! ;-) Det vet man aldrig med barn/ungdom.

Jag önskar er alla en härlig och rökfri dag! Det är fullt genomförbart! Det är svårt att tro till en början , men det är faktiskt helt och hållet genomförbart.

Kommentarer

Ja, visst är det

Ja, visst är det genomförbart, fast man inte tror det! Pratade just med min man om det här att vi slutat. Kunde konstatera båda två att skulle vi få veta att vi hade obotlig cancer i morgon skulle ingen av oss vilja börjar röka igen, även fast det kanske inte skulle spela någon roll. Det är skönt att inte röka!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se