Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

5 dagar

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Bara tanken på att faktiskt 5 hela dagar har gått , och att jag inte känner minsta nikotinsug gör mig ganska lycklig faktiskt :)
Just nu har jag en jobbig jävla huvudvärk bara..som bara finns och är där.. Inget dunk eller nåt sånt utan bara irriterande huvudvärk. Jag antar att det kan bero på koffeinbrist, då jag även nästan slutat med kaffet. Det smakar inte gott längre. Jag tål knappt lukten. Men det var ju värre för några dagar sedan. Kände jag doften av nykokt kaffe så ville jag verkligen kräkas.. och jag mådde så fruktansvärt illa.

Jag har även kommit igång med maten ordenligt. Även mitt sötsug är borta. Så gott som! Jag har inget direkt behov av att äta sött.

Idag har jag ätit både bra frukost och lunch. I morgon börjar jag jobba igen och det känns faktiskt fantastiskt bra. Även om jag har ett stillasittande jobb, kan man tro ialf, så springer man ganska mycket ändå. Det gör ju även att jag rör på mig mer .. att hinna äta är ingen självklarhet.. så givetvis minskar man även i vikt. Jag känner mig redan lättare efter att ha känt mig väldigt svullen de senaste dagarna.
Humöret går väldigt upp å ner men det har också blivit bättre.

Nu måste jag ta tag i tvätten..

Kommentarer

5 dagar är en god bit på väg

5 dagar är en god bit på väg och du verkar så bestämd att klara det här så det kan bara gå bra!

Bra jobbat! Fem dagar är bra!

Bra jobbat! Fem dagar är bra! Det blir snart lättare! Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se