Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Två veckor sedan

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Nu är det två veckor sedan. Två veckor sedan jag vaknade på morgonen och bestämde mig för att ikväll - ikväll skulle det ske. Jag hade gjort några sådana kvällar tidigare, där jag hade bestämt att "ikväll skulle det ske". Nu bestämde jag mig redan på morgonen att NU var det dags mot kvällen att ta den där sista cigaretten. Jag skulle läsa färdigt det jag hade kvar av "Äntligen icke-rökare" under dagen. Eller rättare sagt, genomföra en repetition av den boken. En snabbrepetition. Jag visste att morgonen efter skulle det lilla monstret slita och dra i mina tankar och jag var förberedd på att sitta som klistrad i soffan. För ta mig iväg och köpa cigaretter kunde jag glömma. :) Sån't var det slut med. Och som det nu ser ut så var det just - slut med det - jag firar 2 veckor i kväll! 2 veckor rökfritt som icke-rökare. Jag har inte bestämt hur jag skall fira, men något blir det innan jag börjar jobba klockan 17. På lördag och söndag är jag ledig och då tänker jag vara ... ledig ...

2 veckor känns ju länge, men är inte länge egentligen. :-D Men det känns som lång tid så här i början. Konstigt!!

Kommentarer

Har många filosofiska tankar,

Har många filosofiska tankar, men alldeles för lite tid att pränta ner det (lika bra det kanske :)). Vill iaf hinna skriva ett stort grattis åt dig! Det ÄR lång tid i början och ännu längre ska det bli. Bra beslut!! :)

Bra gjort, kämpa

Bra gjort, kämpa vidare,alldeles ensam på loggen, men vi finns i bakgrunden. Heja,heja,heja!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se