Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

God förmiddag

Igår rökte jag inte.
Nikotinsug nu: Inget.

The JOYRIDE without nicotine started 1 Week, 5 Days, 13 hours, 16 minutes and 12 seconds (12 days).ago. I have saved 539,76 kr by not smoking 238 cigarettes. I have saved 19 hours and 50 minutes of my life. I finally became a NON-SMOKER: 2014-06-18 20:55

Ikväll har jag tretton hela nikotin/rökfria dagar och går in i den 14:de. Jag kan inte säga att jag inte trodde det skulle hända någonsin, då jag ju faktiskt varit rökfri längre innan. Jag vet att jag kan hålla mig rökfri lika länge som mitt längsta rökstopp (9 månader) efter att jag började röka för länge sedan. Jag vet att jag kan vara rökfri ännu längre, egentligen resten av livet. Men det är ett val som måste göras vara dag, varje stund. Att inte låta nikotinmonstret ta över. Vissa dagar är lättare och andra svårare, men har det egentligen med cigaretter att göra, med nikotin? Så är ju livet! Vissa dagar är lättare och andra är svårare. Idag är en sådan där mittemellandag, då det inte är lätt och inte så svårt heller.

Ha en bra dag alla! Rökfri!

Kommentarer

NON-SMOKER!!! vad det låter

NON-SMOKER!!! vad det låter gott! Ha det gott och bra jobbat!

NON-SMOKER!!! vad det låter

NON-SMOKER!!! vad det låter gott! Ha det gott och bra jobbat!

Vågar inte uppdatera inlägget

Vågar inte uppdatera inlägget genom redigering (SPAM) och väljer därför att skriva en kommentar så här i slutet av dagen. Kvällen är kommen och jag har alltså 13 fullständiga dygn och det 14:e pågår. Imorgon kväll klockan 20.55 är det exakt 2 veckor nsedan jag släckte sista cigaretten. Tredje veckan är en "se upp stort"-vecka för mig. En sådan där då jag får många fler såna där tankar som bara är lurendrejeri, så det gäller att jag är medvetet fokuserad och närvarande och beslutsam. I och med att jag vet hur jag har fungerat tidigare känner jag att jag har försprång och är rimligt förberedd.

Det är inte många som skriver här nu. Jag hoppas att ni håller er rökfria. Kramar

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se