Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

OJ! Jag har druckit morgonkaffe utan morgonloggen

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Ojoj, jag har lyckats dricka morgonkaffe utan att genomföra min nya morgonrutin, skriva morgonlogg här. :) Jag har även hunnit åka till stan med två familjemedlemmar och hämtat ett par glasögon till en av dem. Helt utan prövning har jag inte varit. Gårdagen var lite jobbig att ta sig igenom utan att röka, men det var de där tankarna om ett bloss, eller en cigarett ... det skulle väl inte vara så dumt ... men hallååå??? Det skulle sabba allting. Jag VET DET! Ändå är man där. Jag tänker inte låta tankar bli handling i detta. De finns där och det är normalt, de kommer att försvinna med tiden. Jag jobbar återigen kväll några timmar på ett annat ställe, men det är inte lika många timmar ...

Nu ska här förberedas inför jobb ... :) kram och kämpa på.

Kommentarer

Bra att du fixade det! Jag

Bra att du fixade det! Jag tänker också på att röka vissa stunder på dagen! Till och med att tjuvröka!! Tjuvröka vad sjutton liknar det! Ha det bra och kämpa på!

Ja du tjuvröka är ju lite

Ja du tjuvröka är ju lite regression förstås ... :) Men visst det är ju tankar som ändå slår en. Knäppt!! Men den här dagen har jag också tagit mig igenom och skall lägga mig.

God natt alla!
Imorgon bitti landar jag här igen, om inte jag får svårt att somna eller något för då dyker jag väl upp här igen förstås.

The JOYRIDE without nicotine started 1 Week, 5 Days, 1 hour, 10 minutes and 39 seconds (12 days).ago. I have saved 518,08 kr by not smoking 228 cigarettes. I have saved 19 hours of my life. I finally became a NON-SMOKER: 2014-06-18 20:55

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se