Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Bättre men vad hände på vågen?

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Nu är det dag 16 med champix och jag mår mycket bättre. I bland får jag ont i magen men det går över ganska snabbt och jag hittar knepen hur jag ska göra för att inte få så ont ialf.
Hur tar ni andra som äter champix era tabletter? Det står i bipacksedeln att man kan ta den på tom mage. Det kan INTE jag göra.

Vägde mig i morses och blev uprriktigt sagt förvånad. Jag fattar ju att jag har gått upp i vikt för det känns lite lite grann på kläderna. Men jag vet också att jag inte ätit speciellt nyttigt de senaste dagarna. Jag tänker inte gå in , ialf inte riktigt nu, på varför jag enbart driicker light cola om jag nu dricker läsk.

Men jag har bestämt mig för att idag börjar även mina "nytto-veckor" !
Jag har gått en hel del i vikt , även det senaste, och var rätt nöjd. Nu är jag inte riktigt nöjd längre men bara JAG kan ändra på detta. Jag tänker aldrig mer bli kraftigt överviktig och jag tänker kämpa! Tids nog kanske jag berättar grunden till varför jag gärna vill sluta röka. Eller jag har ju slutat iofs..men min "morot" till varför jag kämpar på som en galning.

Å andra sidan har jag så mycket positivt att tänka på så jag glömmer av att röka. Jag antar att det är lite effekten av tabletterna eller så är det bara något jag har fått för mig.

Nej nu ska jag ta tag i dagen.

Ps. Klarar inite så mkt kaffe längre. dricker mest te, och då vill jag helst ha socker i.. =/ Men jag antar att det är mest vätska man samlar på sig? Det är ju inte rökningen i sig man går upp av.. utan man går väl upp för att man kanske äter mer och för att man samlar på sig mycket vätska, vad jag har hört iaf :)

Kommentarer

Den här broschyren är

Den här broschyren är jättebra!

http://www.slutarokalinjen.org/pdf/tobak.pdf

Okej tack ska kika:D

Okej tack ska kika:D

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se