Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Morgonkaffe med logg

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Morgonkaffe med cigg var det för inte så länge sedan, men nu är det morgonkaffe med logg. :-D Det är mycket godare. Jag vet inte om det går någon förkylning nu, eller om jag bara håller på att rensa ur mitt system totalt så det är därför jag uppvisar förkylningssymptom. :) Men nyser gör jag och känner mig alltså allmänt småförkyld. Det går över. :)

Dagen idag erbjuder inte så mycket till stress, men ett besök i kyrkan, vänner som sjunger där idag och sedan et eftermiddagspass på jobbet. Sedan när jag kommer hem avslutar jag nog bara dagen med att sitta i soffan med familjen min, försöker få ungdomen att vara lite mer "med" osv. ;-)

Nu ska jag göra mig i ordning för kyrkan och gå en snabb, skön promenad dit. :)

Kommentarer

Hoppas du får en härlig dag!

Hoppas du får en härlig dag! Bra kämpat! Kram!

Morgonkaffe med logg är också

Morgonkaffe med logg är också min nya grej. Mitt nya sätt att få liten egentid på morgonen och koppla av med ngt innan dagen kickar igång. Det är en ganska trevlig rutin faktiskt och så blir man påmind varje morgon om hur duktig man är och hur många som peppar en :)
Du rensar förmodligen ut systemet nu, vet att de flesta av oss gjorde det. Jag blev tvärsjuk tre veckor efter att jag slutat! Men det går över och sen blir det bättre. Innan jag la ner ciggen så var jag förkyld 1 gång/månad eller varannan månad iaf. Nu har jag haft en riktigt släng sen jag slutade, och det var då, tre veckor efter. Nej, där har du faktiskt en till sak att se fram emot. Ha en fin söndag :)

Antar att allt rensas ur nu -

Antar att allt rensas ur nu - det liknar mina tidigare rökstopp. :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se