Högsta vinsten!

Jag har alltid varit lite frysen av mig. Men det är jag inte längre. Det är ju ingen nyhet att man får bättre blodcirkulation när man slutar röka. Så att jag fick varmare händer förvånade mig inte.
Men idag upptäckte jag största vinsten. Badsäsongen har blivit längre för mig! Havet kändes uppfriskande, men inte särskilt kallt. Himmlen var typiskt skandinavienblå, det blåste lite, luften var glasklar och ren, höga-Kustenväder när det är som bäst. Konstigt nog var jag ensam på stranden, fast det är lördag, semestertider och det var inte speciellt tidigt.
Jag tog fram badtermometern: Oj då! Luften var 16 grader, vattnet 15. Och jag tyckte det var en fin sommardag. Hade jag vetat att jag uppfattar temperaturer så annorlunda som interökare, hade jag slutat röka för många år sedan. Tänk vad många härliga simmturer jag har missat. Det finns ingen cigarett i världen som kan fresta mig. Jag väljer vattnet alla gånger. Den här första rökfria sommaren blir som barndomens sommrar - oändlig.

Kommentarer

Härligt! Borde nog testa!!!

Härligt! Borde nog testa!!! :-D Nu har jag ju inte varit ickerökare lika länge som du, men ändå!

Härligt Gesine :-) då vet jag

Härligt Gesine :-) då vet jag vad jag har att se fram emot nästa sommar! Och... Jag kanske inte fryser lika mkt under vintern mellan heller... Underbart isf. Ha det härligt på höga kusten i den vackra natur!

Så fantastiskt! Vilken

Så fantastiskt! Vilken grej!
Jävla helvetesciggen. Vad de pajade. Men tur du kan njuta av det från och med nu i alla fall.
Sjukt stort GRATTIS!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se