Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Tionde=>Elfte dygnet and I am on

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag har nu tagit mig till jobbet, där jag skall befinna mig till klockan 20 ikväll. Inte överdrivet mycket göromål idag. Men kan bli mer än vad som syns på "pappret" just nu. Att vakna och gå upp och dricka mitt morgonkaffe och hasta ut i regnet (eller värmen) för att ta en cigarett har inte varit aktuellt på tio morgnar nu. Jag tycker inte att jag haft något problem med det. Det fungerar faktiskt väldigt bra.

Kommentarer

Det är skönt att höra! Hoppas

Det är skönt att höra! Hoppas det fortsätter så! Ha det så gott även om du jobbar! Kramar

En trigger är nog uttråkning

En trigger är nog uttråkning - när jag inte har mycket att göra kan jag få lust att fixa cig. Men det är bara att hitta på något att göra. Innerst inne vill jag ju inte fixa några cig. Innerst inne vill jag vara rökfri ickerökare. Sådana röker ingenting. Därför röker jag helt enkelt inte!!! Så en strategi är att planera dagarna så att jag har rimligt med vila (så att triggern stress inte blir ett problem) och ändå tillräckligt mycket att göra (så att uttråkning inte blir ett problem.

En eloge för dig, Juntro! Jag

En eloge för dig, Juntro! Jag älskar dina kommentarer. Du träffar alltig mitt i prick, trots att dina kommenrarer är så korta och ser så oskyldiga ut. Rena tiopoängare! Där får folk något att fundera över. Hoppas verkligen att du lyckas med ditt eget rökstop. Det är ju lättare om man kan förfoga över sitt liv som man vill, men du verkar ha en massa Måsten omkring dig. Kram, Gesine.

Gesine: Jag tror de flest har

Gesine: Jag tror de flest har några måsten i livet så det är inga konstigheter kring det egentligen :). Just nu är jag trygg i mitt icke-rökande. :) Kram på dig med Gesine!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se