Det sista dygnet på FÖRSTA VECKAN

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Det är alltså så att så här för lite mer än en halvtimme sedan 20.55 närmare bestämt, tog sjätte dagen slut och det sjunde dygnet inleddes vilket innebär att det sista dygnet på första veckan av rökfritt liv, är inledd. Inom 24 timmar är det en hel vecka sedan jag blev icke-rökare. Det känns bra! Otroligt bra! Och jag ska ha roligt detta dygn. :-) Men jag skall i princip inleda med att sova om en stund. Det är ju kväll! :-D

Jag behöver inte gå igenom det här en gång till. Jag behöver bara låta bli att röka så behöver jag aldrig någonsin gå igenom den här första veckan igen. Inte vägen till den heller. Det är nästan vägen till den första vacklande veckan som är värst. Inte själva veckan.

Katthund => Du kommer att klara dig finfint och vi kommer att heja på dig, peppa dig, krama dig och allt du behöver för att motiveras!! Helt klart! Jag tänker behålla min position så du får ta rygg på mig ... tror det var tvärtom sista va? :-) Eller så blev det tvärtom efter en tid. Nu är vi här och vi är nu. Du slutar den 6/7 och det blir kanon!
Ha det gott alla! Jag skriver mer imorgon - Håll er rökfria nu alla icke-rökare, slutarökare!

Kommentarer

Grattis till första veckan,

Grattis till första veckan, juntro!! Nu är du back on track igen, och som du säger - du behöver aldrig mer gå igenom det där. Håll dig på banan nu, så gör vi allt för att stötta och hejja på dig längs vägen! :)

Du kommer att fixa det med

Du kommer att fixa det med den inställningen! Kämpa på!

Har nu vaknat på morgonen den

Har nu vaknat på morgonen den 7:e morgonen. Hunnit få i mig ett par koppar kaffe. Har lite svårt att få in i min hjärna att jag ska äta frukost så snart jag går upp :) Jag har varit vaken sedan 5.30 pigg som en liten lärka. Jag tänkte (eftersom detta inlägg ligger först av alla på loggen fortfarande) att det är bättre att jag fyller på i form av kommentar. Vill ju inte få spam-markering så att redigera avstår jag. :) Jag får se vad jag hittar på idag. Det är lite rastlöst i min kropp. Kanske hittar på något riktigt vettigt, som exempelvis att städa!! Jag ska plugga en del så här på förmiddagen (till en uppsamlingstenta i augusti). Ska dessutom komma på ett BRA SÄTT ATT FIRA 20.55 ikväll - EN VECKA!! TIPS????

Hallå! Härligt! Jättebra

Hallå! Härligt! Jättebra gjort!

1 vecka! Stor applåd! Ha det gott idag!

Jätte grattis, jätte bra

Jätte grattis, jätte bra kämpat, har du klarat en vecka...så blir det svårare att svika sig själv genom att bryta den fina rökfria linjen, Lycka till

Applåder jubel och

Applåder jubel och visslingar!!!!
Kanonbra gjort och HÄRLIG inställning :D
Fortsätt kämpa på nu är du på gång

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se