Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Till sist inlett dygn 2

Igår rökte jag 6 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Jag sköt upp rökstoppet dag för dag fram till igår kväll kl 20.55. Nu har jag passerat ett dygn och bestämt mig för ännu ett rökfritt dygn, en dag i taget - men ändå ALDRIG ta en cigarett och tända den, inhalera de gifter som ciggen innehåller. Ordet aldrig har skrämt mig. Men egentligen är det vad som gäller för att lyckas. Sedan om man ALDRIG mer röker en cigarett en dag i taget så läggs det ändå ihop till samma summa. Noll cig. Denna dag utan cig. Har jag förlorat något på att inte röka? Nej, jag har i och för sig varit otroligt inaktiv idag. Men jag kan se det som att jag har vunnit vila snarare än att jag förlorat något på det. Kanske rent av var på sin plats med vila. :) Det har inte gjort ont alls att vara utan cigarett. Jag blev lite irriterad förut, men jag hade antagligen blivit irriterad även om jag hade rökt.

Nu tar jag ett dygn till som en härligt FRI icke-rökare! YES!!!

Kommentarer

Detta kommer du att fixa! Jag

Detta kommer du att fixa! Jag tror att jag gått igenom det jag varit mest rädd för nu. Grillkvällar med mat vin kaffe och konjak, kvällsmjölken på trappan, innan sänggående. Lunch, fikaraster, ilska tårar stora bekymmer. Jo jag har en sak klart sommarkvällen vid sjön i stillhet med hunden vid min sida! Det kan bli en utmaning. Det kommer jag att fixa! Kämpa på alla och trevlig midsommar

Att ta ett nytt beslut varje

Att ta ett nytt beslut varje morgon och göra lite mindsetting är modellen. Vi kan bara ta ansvar för dagen i dag. Så tar vi ett nytt beslut imorgon.
Kanon!

Ta en timme i taget! Jag

Ta en timme i taget! Jag räknade timmar och nu har jag börjat räkna dagar! Starkt jobbat! Kämpa på!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se