Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Målbild

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Jag skulle försöka att hitta en målbild på hur det ser ut när jag varit rökfri i en månad! Jag är rätt bra på att skapa bilder för mitt inre men detta var svårt! Jättesvårt kanske tror jag inte att den dagen kommer.

Kommentarer

Om en månad känner du alla

Om en månad känner du alla dofter omkring dig, alla smaker i allt du äter, du riktigt känner hur din kropp får allt den behöver då du drar in stora famtag med friskt, kallt syre, och hur effektivt dina lungor återhämtar sig efter varje ansträngning nuförtiden. Du märker att du inte luktar och smakar illa i munnen när du vaknar på morgonen, ditt huvud känns inte lika tungt och trögt som förut då du stiger upp. Dina fungrar är inte gula och illaluktande mera och du kan göra vad som helst, åka vartsomhelst, dätta dig i vilken situation som helst och aldrig panikartat känna hur du febril söker närmaste möjlighet at röka. Du kan sitta lungt, för du behöver inte gå ut och röka, och du har förmodligen en del extra pengar i fickan, som du kan köpa något skojigt för...;)
Framför allt går du med högburet huvud och känner stolthet i varje steg du tar, efter en månad är nämligen det värsta över, för du har verkigen slutat röka.

Jaaa! Vilken målbild!!

Jaaa! Vilken målbild!! Tackar! jag börjar att klippa ihop den! Tack

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se