106 dagar

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Dagarna springer på och jag gör mitt bästa för att bli en motionsdåre istället för nikotinist. Njuter av min förbättrade kondition och funderar på en anmälan till Tjejmilen. Kanske, kanske inte... Tycker att det varit tufft när det är helg och vackert väder men så vips kommer några dagar då jag inte alls tänker på att röka så nog blir det bättre allt!

Kommentarer

Grattis på oss! 106 dagar för

Grattis på oss! 106 dagar för mig också men 7 kg tyngre. Inte kul. Men snart ska jag flytta och då blir det till att röra på mig mer. Har 2 hundar som då kommer att kräva promenader varje dag. Hittills har jag bott så bekvämt att jag bara har behövt släppa ut hundarna men snart blir det ändring på det. Glad midsommar på dig!!

Låter så bra! Motionsdåre

Låter så bra! Motionsdåre istället för nikotinist. Du vinner alla pris i världen bara på den.
Klart du tar milen! Kämpe-kramar!!

Hejja viven, spring på!! :)

Hejja viven, spring på!! :)

I min familj trodde vi på

I min familj trodde vi på "ont ska med ont fördrivas" ;-) Skämt åsido så är det något speciellt med att sluta utan hjälpmedel. För min del så stärker det mig i insikten om att snus är giftigt och som sagt, man vill ju lida lite för sin (tidigare) dumhet. Motion hjälper verkligen massor för att lindra och är ju dessutom ett mycket hälsosammare intresse! Lycka till med milen om du bestämmer dig för att det är vad du vill! :-)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se