499 dagar.

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Oj va längesen jag varit inne här då! Gott att se att Annie är på banan. Säkert många fler som jag slutat tillsammans med, men sen allt blev uppdaterat och försvann har jag inte så bra koll. Det gör inget heller för ni är ju alla mina favoriter! Dagar och månader går och livet fungerar som det ska i stort sett. Allt är inte solsken men cigaretter och alkohol kan jag vara utan. Körde slut på mig själv med jobb, fick hjälp av bl a en underbar osteopat och är åter igång med min träning. Trots att jag varit rökfri så länge har jag inte riktigt makt över altanen. Den här sommaren hoppas jag att jag kan sitta där och njuta. Den var väldigt förknippad med rökning och jag blev bara rastlös av att vistas där i fjol. Till er alla med sommarångest vill jag bara säga att det går bra. Det går alldeles utmärkt att leva utan cigaretter. Man klarar grillkvällar och allsköns sammankomster utan att röka. Det går fint. Ni kommer att förvåna er själva så ögonbrynen sitter i nacken och hakan hänger i backen. Sen ler man lite Garbomystiskt och tänker "fan va bra ja e ändå". Tänk inte att ni offrar ciggen, tänk att ni ger er själva en gåva. Men det har ni väl redan hört och tagit till er? Kram alla underbara och ha en fantastisk sommar!!!!! Den bästa i ert liv!!!!!

Kommentarer

Blev spammad när jag skrev

Blev spammad när jag skrev till dig förut grr grr vill ialla fall önska dig en skön sommar kram / bonilla

Det där inlägget ger mig

Det där inlägget ger mig hopp, det går att sluta röka och vara fortsatt rökfri. Tack och fortsatt lycka till!

Oj då! Jag missade din

Oj då! Jag missade din 500-dag! Det får man inte göra. Stort grattis!
Själv var jag uppe vid Höga kusten för att öppna huset för säsongen och blev överraskat av ett enormt röksug. Hade nästan lust att genast åka hem igen. Bara tanken att inte kunna sitta i kvällssolen med en njutacigarett och lyssna på bäcken..Tur att jag aldrig har rökt i havet. Tog ett första snabbt bad (12 grader) och då blev jag av med suget. Det kommer att bli en sommar full av överraskningar, mycket som skall klaras av en första gång. Men jag är förvarnad. Tack för ditt inlägg! Jag behöver läsa att det kommer att bli bra. Ha en skön sommar, Mymlan!

Hej tjejen. Va roligt att

Hej tjejen. Va roligt att läsa att du fortfarande är rökfri. Vi gjorde det. Jag kommer aldrig att glömma dig. Den vinter/ våren. Vi är bäst. Nu kör vi på och sträcker på oss. Vi klarade det.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se