1 år och 8 månader

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Så länge har jag varit rökfri! Räknade ut att det betyder ca. 30.000:- mer i plånboken.Vilken ofattbar siffra!
Igår vårstädade jag en garderob och längst in hittade jag en bortglömd limpa cigaretter, inköpt i utlandet. Så skönt det kändes att få bära ut den i soporna. Och så glad jag var att jag inte kom ihåg den i början av mitt rökslut. Jag är inte alls säker att jag kunnat låta bli den då. Efter städandet tog jag en liten promenad i vårsolen och helt plötsligt fylldes jag av en nästan berusande glädje över att vara rökfri och jag kände mig helt säker på att jag aldrig mer kommer att röka!
Jag önskar er alla en glad rökfri vår!

Kommentarer

Man blir förvånad när man ser

Man blir förvånad när man ser alla pengarna på en hög och fattar knappast att man hade råd att röka - hos mig var "röka" en fast post i hushållsboken, men ändå reagerade jag inte när jag såg summan vid årssluträkning. Vad mycket man förträngde. Jag har ju kvar min limpa i gäststugan, det ger mig extratillfredställelse att veta att jag kan röka - varsågod, ta för dig bara - men jag vill inte. Det känns riktigt, riktigt bra att inte vilja och då har jag bara varit rökfri i ett halvår. Trevligt att höra att det blir ännu bättre om ett år. Trevlig sommar, Fringrid. Hälsning, Gesine.

Gratulerar! 1 år o 9 månader

Gratulerar!
1 år o 9 månader här!!!! Jag känner igen mej i att jag också ibland får en berusande glädje över att jag faktiskt inte röker, visst är det fantastiskt! Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se