Glad Påsk!

Humör nu: Mycket bra.

Nu har jag passerat 4 år som rökfri och ändå går jag in här då och då. kan undra om detta blir sista gången?
Jag vet ju att jag har rökt som en borstbindare - men jag har svårt att fatta det idag.
Jag har inget och då menar jag inget som helst röksug och har svårt att förstå att jag som jag skrev ovan har rökt såna otroliga mängder!!!
Jag reagerar inte om folk röker som skorstenar runt mig jag blir ändå inte röksugen- jag kan både äta o dricka gott utan att känna någon som helst längtan efter att suga i mig rök själv. Jag gör mina rökande vänner sällskap ut ibland när de röker - men skulle inte komma på tanken att röka själv.
Så mina vänner det går faktiskt över :) hoppas ni har fått lite hopp nu - ju längre tiden går desto mindre blir suget och till slut så står ni där o fattar inte att ni har rökt :)
Vägen dit var både krokig o svår, men det gick - och det var värt både slit ,sömnlöshet, ångest och sjukdom ...nu är jag aldrig sjuk.
Jag har hela tiden sagt att jag håller upp , och ska börja röka som pensionär för då tycker jag att man kan unna sig- ha ha tror aldrig att jag gör det , för jag kan aldrig mer sluta och man kan ju undra varför man säger så egentligen - men det är nog bara en säkerhetsventil ifall man skulle trilla dit igen- man skulle ju ändå börja.
Har ni hört så dumt man resonerar ???

Kommentarer

Hej, Nikotine och glad påsk

Hej, Nikotine och glad påsk själv! Dina ord är precis vad jag vill höra just nu - att det visst är tiden som gör underverk. Jag har ju en liten evighet kvar till mitt 1000-dagarsmål och jag har ju sagt att jag kan röka igen efter det. Men jag hoppas ju att jag inte vill det efter så lång tid. Så tack för ditt inlägg - rätt ord i rätt tid.
Titta gärna in här någon gång till då och då, vi behöver giganternas uppmuntran! Hälsning, Gesine

Tack för ditt inlägg! Så

Tack för ditt inlägg! Så hoppfullt, jag ska tänka på det ibland när jag kämpar på. Tack!

Vilken inspiration!

Vilken inspiration!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se