Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Idag nollar jag mätaren!!

Igår rökte jag 3 cigarretter och snusade inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Hej hopp allihopa!
Det verkar som om de som har hamnat i gropar på vägen har nollat sina mätare, så jag gör det också.. men jag tänker behålla pengarna på banken...:o)
kram på er allihop
Lottis

Kommentarer

Det här ska du klara!

Det här ska du klara! Många peppkramar från Millis

hej du fixar detta det

hej du fixar detta det kommer att gå som på räls nu vet du ju hur kroppen och psyket reagerar och då är det lättare att kontrollera det hela. jag har just nollat mej själv och det verkar som om det blir fler. tack för tipset om 48 kr om dan det har jag ochså startat som sparande. jag håller tummarna för dej och alla ni andra som inte står ut med att vara rökare längre. trots mina cigg jag rökt nu känner jag mej fortfarande som en ickerökare det sitter mest i huvudet tror jag kramar marpan

Klart du ska behålla

Klart du ska behålla pengarna och jag säger bara att slå inte på dig själv, jag har trillat i diket hur mycket som helst Lottis, försök att se det som erfarenhet inte misstag, jag lär mig nya saker om rökning hela tiden, nya medel som champix, zuban, röktanter osv denna blogg och alla människor här sår ju nya frön här varje dag med kunskap och det är ju fantastiskt. Du är en viktig bit i min rökkamp, glöm inte det och nu har jag flaxat hit igen och får pröva mina vingar ut ibland och de är lite skruttiga fortfarande men så småningom så lyfter jag. Det gör du med lottis och då flyger vi som rökfria. Vi får vara stolta över de dagar vi klarar och försöka att inte gråta över de dagar vi rökte, för det är de dagarna som rökfri som gäller!! Du vet ju att den där mainicken som räknar dagarna är de dagar som du faktiskt varit rökfri!! och det är lätt att glömma det när man rökt, så jag ser dina rökfria dagar och att du finns här! Kram på dig från Liselott

Klart du ska behålla

Klart du ska behålla pengarna!
Det är jättestarkt att fortsätta striden som du gör, tänk på det när suget sätter in. Du har det som behövs för att vinna!!!
kram

OK LOTTIS sitter du i sadeln

OK LOTTIS sitter du i sadeln nu, ta ett djupt andetag sedan är det bara att trampa igång. Jag vet inte om du och jag har diskuterat Carr. men om du skulle råka vara en av de få som INTE läst den är det hög tid nu. Sen eftersom du verkar ha haft störst problem på helger med fest (och sedan har det blivit fest lite då och då) så tror jag att du ska prova att vardagsfesta lite, men ta det lugnt, jag har själv blivit näst intill allergisk mot alkohol, behöver snart bara lukta på en kork så kommer yrseln som ett brev på posten. Livet bör ju fortsätta på ett så normalt sätt som möjligt, så likt det tidigare livet som möjligt, BARA UTAN CIGG. och det är inte så bara. Men det går. Det gäller att inte ta det där enda blosset........ det var någon som skrev att när man haft återfall är det en god ide att läsa igenom hela sin egen blogg, och försöka förstå var "tankefelet" uppstod, dvs var klickade det i motivationen. Oj oj oj Lottis lilla jag önskar dig en enkel, lätt, snabb återhämtning till icke rökar gruppen. Håller alla tummar och tår som jag har (10 av varje) för att du lyckas nu. Kom ihåg: var glad att du SLIPPER RÖKA!!! och att en cigg förändrar ABSOLUT INGENTING!!!! KRAM LAUREEN.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se